Farge

Alle fargebehandlinger som inneholder bleking er inkludert forebyggende kur som minsker slitasje på håret.


Striper og klipp

Foliestriper med klipp


Balayage

Dette er en teknikk der vi ”tegner på farge” direkte på håret. Dette gjør at du får en naturlig overgang fra bunn og utover i lengder. Håret får en lysere look ut i lengdene med en naturlig ettervekst som kan gro ut uten markerte lyse effekter.


Ombré

Dette er en farge som er mørkere i bunn og fades mot lysere utover mot spissene.


Utvidet fargedesign

Om du er ute etter en stor forandring skal du velge denne behandlingen. Har du mørkt hår som skal bli lyst, eller veldig tykt, langt hår som skal gjennom en stor forandring trenger vi ekstra tid for å gjennomføre behandlingen slik som du ønsker. Ring oss gjerne på telefon, så er vi sikker på at tiden strekker til.


Full fargedesign

Fargekrem som er lagt i hele håret fra rot til spiss.


Farge ettervekst med fargekrem

Kun bunnfargen som blir farget med pensel.


Farge ettervekst med folier

Bunnfarge med striper


Farge ettervekst med fargekrem og striper i lengder:

Naturlig bunnfarge med både lyse og litt mørkere effekter i lengdene.


Keratinbehandling - Sweeteez Gold Caviar

En intensiv og dyptvirkende kur-behandling. Om du har slitt og skadet hår vil du få sunt og glansfullt hår igjen og det vil bli HELT RETT! Du kan legge fra deg rettetangen og bare nyte at håret er sunt og rett hele tiden. Om du har vært uheldig med bleking som har gjort at håret brekker, vil denne behandlingen bygge opp håret og få styrken og glattheten tilbake igjen.


 

Vipper og bryn

 

Vipper & Bryn

Brynene er noe av det viktigste i ditt ansikt. Vi benytter farger med ulike pigmenter og tilpasser form og farge etter ditt ønske. Forming av bryn utføres med pinsett og voks.Velstelte og velformede øyebryn kan få deg til å se både yngre og vakrere ut.


Vippeextensions

For deg som ønsker lengre naturlige vipper, mer volum eller alt på en gang! Vippene settes på en og en på dine naturlige vippehår helt inntil roten. Det finnes ulik bøy, tykkelse og farge på vippene noe som gjør at vi kan finne noe som passer akkurat deg. Nytt sett tar ca. 1-2 timer avhengig av hvor mange vipper som skal settes på.Etterfylling anbefales hver 2-3 uke for å erstatte vipper som naturlig har falt av pga den naturlige gro-syklusen.


 

Negler

 

Pedikyr

Fjerner overflødig og død hud på føttene. Tåneglene files og lakkeres til slutt.


Gellack

Gellack er en kombinasjon av neglelakk og gelenegler. Fargen har ekstra glans og varer minst 14 dager. Det gir en lett forsterking av neglene. Et godt alternativ til de som ønsker å slutte å biter negler, da neglen blir vanskeligere å bite av. Tid: 30-45 minutter. Neglelakken styrkes og tørkes ved hjelp av ultrafiolett lys eller LED lamper. Straks etter belysningen er lakken tørket og tilstrekkelig motstandsdyktig til at du kan bruke hendene som normalt. For å fjerne lakken må man bruke en spesiell neglelakkfjerner som gjøres med neglespesialist. Neglene blir pakket inn i folie som er gjennomvåt med en spesiell neglelakkfjerner. Omtrent 10 minutter senere fjernes folien og rester av gellack fjernes forsiktig.


Gelenegler

Her kan vi trylle frem en helt ny form på neglene dine. Om du har korte og/eller svake negler, kan du få lange og sterke negler. Du velger selv lengde, form og farge. Geléen beskytter neglene din og gjør at de kan vokse seg ut å bli lange. Tid: 1,5 - 2 timer Resultatet ser så naturlig ut at alle vil tro at det er dine egne negler. Du velger farge med eller uten effekter/diamanter/pynt som sitter som støpt. Vi pleier neglene og neglebåndet med våre spesial produkter og smører hendene dine med en god håndkrem til slutt. Holdbarheten varer i mange uker, men pga utvekst anbefales det nytt sett etter 2-4 uker, alt ettersom hvilken farge og design du har. Gelénegler kan ikke fjernes hjemme, for å bevare dine naturlige negler fine, anbefaler vi å gå til en profesjonell negletekniker.

 


Etterfyll gelenegler

Vi anbefaler mellom 2-4 uker for at neglene skal holde seg fine og se velstelte ut. Dette varierer etter hvor hurtig neglene vokser og hvordan man behandler dem.