Marvelous hair extensions

Jeg er stolt og ydmyk over å kunne lansere mitt eget extensions merke, “marvelous hair extensions”

Jeg har jobbet med extensions helt siden starten av karrieren i 2006. De siste 30 månedene har jeg brukt tiden til å finne en fabrikk som passer perfekt for vårt skandinaviske hår.

Dette er ikke enkelt da mye av extensions-industrien ligger i Asia. Der er det hår som er vanskelig å kvalitetssikre, og selve hårstråene er veldig ulikt det skandinaviske håret.

Marvelous hair extensions er av europeisk hår og kommer fra frivillige donorer. For å kvalitetssikre håret har jeg og mange gode hjelpere testet ut Marvelous hair extensions over en lang periode med forskjellige påkjenninger og ulikt klima. Sammenlignet med andre extensionshår jeg har erfaring med, er Marvelous hair av ypperste kvalitet!

- Altså, jeg er så fornøyd!! Fineste fargen og håret, du er best! @majamarikken

- Jeg ELSKER håret, kommer aldri til å ta det av igjen! @wandamashadi

IMG_7400.jpg

Kvalitet: Det er mange faktorer som spiller inn for å få god kvalitet i extensions hår. Marvelous hair har lett bølge-effekt som betyr at farge-prosessen er gjort skånsomt. Bølgene gjør også at det smelter inn i ditt eget hår og ser mer naturlig ut. Men om du føhner håret tørt etter vask vil håret bli glatt. Fargen på håret holder seg godt og glansen er upåklagelig.

Farger: Det er mange som ønsker seg en hårfarge med balayage-effekt. Dette er en farge som er som er mer naturlig i bunn, som gradvis blir lysere ut i lengdene og tuppene. Dette har jeg tatt hensyn til i fargeringen. Jeg har designet flere fargenyanser som passer perfekt til de mest vanlige balayage-fargene som gjør at extensions-festene blir mindre synlige. Til sammen er det 18 forskjellige farger for å kunne matche akkurat din hårfarge. Vi kan også farge håret uten problem om du ønsker en annen farge.

Tape-fester: Det finnes to forskjellige bredder på tape-festene. Kombinasjonen av brede mot litt smalere tape-fester gjør at håret sitter mer stabilt i bakhodet og at håret blender seg finere på sidene. Det gjør at du lettere kan bruke hestehale eller sette opp håret i front uten at extensions-håret synes.


 • Vi tilpasser lengden etter ditt behov. Maks lengde er 50cm.

 • Én pakke har 10 tape-fester.

 • For tykkere hår anbefaler vi 1 pakke.

 • For lengre hår anbefaler vi 2-3 pakker (avhengig av tykkelse/lengde på ditt hår)


Pris pr pakke:

 • 4500kr for standard tape-fester

 • 3655kr for smale tape-fester

 • Påsetting fra 400 kr


Eksempel på ønsker:

 • Utfylling / Tykkere hår : opp til 10 tape-fester. (standard tape-fester)

 • Middels langt hår: 2 pakker ( 1 pk standard + 1 pk smale tape-fester)

 • Langt tykt hår: 3 pakker ( 1,5 pk standard + 1,5 pk smale tape-fester)


*Dette er kun veiledende eksempler. En gratis konsultasjonstime får oss til å vite eksakt hvor mye hår som trengs til ditt ønske.

Vedlikehold:

 • For å kunne beholde garantien og bevare kvaliteten på håret må du bruke hårprodukter som gir rikelig med fuktighet til hjemmebruk. Vi anbefaler 4 basis-produkter som er - Sjampo, balsam, kur og leave-in detangler. Du trenger også en spesialbørste som ikke sliter på tape-festene. Produktene finner du hos Meraki studio.

 • Du bør heise tape-festene når det har gått 5-6 uker. Ila denne tiden har håret vokst litt ut og tape-festene vil begynne å bevege seg.

 • Tape-fester sliter minimalt på ditt eget hår. Om du følger våre anbefalinger garanterer vi at du vil få gode hårdager hver dag!


BESTILL TIME HER


Finner du ingen ledig tid på nett? Ring oss eller skriv mail, så kan vi se om det likevel lar seg gjøre.


Mvh Malene Stølen - eier og daglig leder